O nama

Alteus d.o.o. Lukavac je kompanija specijalizovana za izradu investiciono-tehničke dokumentacije, nadzora nad izvođenjem radova i savjetovanja iz različitih tehničkih struka. Dugogodišnje iskustvo naših uposlenika garantuje kvalitetnu i pouzdanu uslugu, uz bezuslovno poštivanje ugovorenih obaveza i rokova. 
Projektom informativnog servisa www.alteus.ba, ujedinili smo kadrovske resurse sa našim pouzdanim i provjerenim partnerima, te formirali tim stručnjaka iz različitih tehničkih oblasti. Konsultantski tim trenutno broji 40 stručnjaka iz oblasti arhitekture, mašinstva, elektrotehnike, zaštite na radu i zaštite od požara, ekologije i srodnih tehničkih djelatnosti. 
Neposrednom međusobnom saradnjom, našim klijentima obezbjeđujemo pouzdane informacije i kompletna tehnička rješenja.
Slika 60
Misija kompanije je da svojom ponudom usluga stvaramo najbolje uslove za rast i razvoj svih naših klijenata, a uz stručne i motivisane radnike pružamo najbolju tehničku podršku. Posredstvom naših akcija želimo doprinijeti stvaranju boljih uslova za planiranje i realizaciju svih  projekata, te poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.
Vizija kompanije je da budemo sinonim za najviše standarde u oblasti projektovanja, nadzora i savjetovanja, te da stalnim razvojem kreiramo nove trendove poslovanja.
Anketa
U cilju poboljšanja naše usluge, pozivamo Vas da na osnovu dosadašnjih iskustava i saradnje, odgovorite na našu anketu. Pišite nam na info@alteus.ba za sve Vaše primjedbe, sugestije ili prijedloge.

Da li ste zadovoljni našim uslugama?
0 0